Nudimo pansion za konje, novi boxevi za smještaj pansionaca, svaki box je opremljen automatskom pojilicom, zobarnikom, jaslama za sijeno, mineralnom soli i 24h videonadzorom za koji vlasnici konja na pansionu dobiju šifru te mogu u svakom trenutku online promatrati što njihov konj radi.

Box za konje

Boxevi su veličine 3m X 3m, čiste se svaki dan, stelja je slama ili piljevina ovisno o želji vlasnika konja, konji se puštaju u ispust svaki dan cijeli dan, ispusti su travnati pašnjaci velicine od 4 000m2 najmanji pa do najveceg koji je 10 000m2, te također sa online videonadzorom.

Konji se hrane zobi i sijenom, a po želji i hranom kojom mi hranimo svoje konje npr. mekinje, repini rezanci, lucerna, melasa... sijeno imaju na raspolaganju danonoćno. Za konje na pansionu nudi se opcija dodatnih usluga poput timarenja, vođenje brige o potkivanju i/ili obrezivanju kopita itd.

Uz ostalo nudimo uslugu prijevoza konja sa novom humbauer prikolicom za dva konja na bilo koju destinaciju ili dnevni najam same prikolice.

Share
Copyright © 2018, Equlari Ranč. Developed by Animat studio.